Fotozz kompakttal,avagy fotózás kezdőknek

Fotozz kompakttal,avagy fotózás kezdőknek

Canon Ixus 115 HS bemutatása

2014. augusztus 29. - Dave7

Nagyszerű gép,nagyszerű funkciókkal.

 

 

Az általam használt Canon Ixus 115 HS egy stílusos fényképezőgép.Külseje egy karcsúsított fémváz,aminek köszönhetően kényelmesen elfér a zsebben is,így bárhova magával vihető.Én vettem hozzá egy tokot,amit övre és nyakba is lehet akasztani.

 

     Maga a fényképezőgép

 


Fényképzőgéptartó:

  -övre csatolható

  -nyakba akasztható

  -belül puha tapintású,hogy a gép kijelzője ne sérüljön

  -elől egy cipzáras rész,ahova a kijelzőtörlő simán elfér

       + a tulajdonos adatainak szánt rész

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előnyök

  • HS System (12,1 MP)
  • 28 mm, 4-szeres zoom. Optikai IS
  • Lapos fém ház
  • 7,6 cm (3,0”) PureColor II G LCD
  • Full HD. Dinamikus IS. HDMI
  • Smart Auto (32 jelenet)
  • Nagysebességű rögzítés és szuperlassú videó
  • Movie Digest
  • Kreatív felvételkészítési módok

 

 

Kijelző

 

7,6 cm (3,0”) PureColor II G LCD

A temperált külső üvegréteggel rendelkező, nagy- méretű képernyő ellenálló felületet képez, és változatos fényviszonyok között is lenyűgöző kontrasztot és színeket, valamint jó láthatóságot biztosít. A széles megtekintési szögnek köszönhetően a képek és videók könnyedén megoszthatók barátaival.  

forrás:http://www.canon.hu/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/IXUS/IXUS_115_HS/#p-specification21

Személyes tapasztalat:Nagyon jó a színhűsége a nagyméretű kijelzőnek és könnyen tisztítható is!(csak szemüvegtörlőt használok).

 

A kijelző mellet találhatóak azok a gombok amikkel a funkciókat állíthatjuk be.A legfelső a felvevő gomb,ha megnyomjuk elindul a felvétel,majd az ujramegnyomásnál leáll.Alatta a képfényerő,a makro,végtelen és normál elésségállító,a vaku beállító és a KÉPERNYŐnek a fényerejét szabályozó gomb helyezkedik. Legalul a galléria,felette a menü gomb van. 

 

Fényképezés

28 mm, 4-szeres zoom. Optikai IS

A minőségi, 28 mm-es nagy-látószögű Canon objektívvel a nagy csoportok fényképezésétől a beltéri partifotókig több felvételkészítési lehetőség áll rendelkezésére. Az optikai képstabilizátoros 4-szeres zoom megkönnyíti a részletekre történő ráközelítést, a fényképezőgép bemozdulása nélkül.                     forrás:http://www.canon.hu/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/IXUS/IXUS_115_HS/#p-specification21

HS System (12,1 MP)

A HS System rendszer gyenge megvilágításnál is lehetővé teszi a jelenet hangulatának visszaadását, vaku és állvány használata nélkül. A nagyteljesítményű DIGIC 4 processzor és a nagy- érzékenységű képérzékelő remek képminőséget garantál minden körülmények között. forrás:http://www.canon.hu/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/IXUS/IXUS_115_HS/#p-specification21

Nagyon gyorsan reagál a sötét szobában a mozgásra,igy ennek és a képstabilizátor segítségével nagyon jó képeket lehet vele készíteni rossz fényviszonyok között.

 

Tömören ennyit tudtam róla írni,de lehetne róla regényt is írni annyi sok jó tulajdonsága van.Én felsoroltam a legfontosabbakat. :) 

Szerintem ez a fényképezőgép a kompaktok királya!Tudom ajánlani minden kezdő számára.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet a fényképezőgép iránt akkor ne hagyd ki a Canon által készített bemutatást se!! 

link:http://www.canon.hu/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/IXUS/IXUS_115_HS/#p-specification21

A bejegyzés trackback címe:

https://fotozzkompaktgeppel.blog.hu/api/trackback/id/tr236648491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása