Fotozz kompakttal,avagy fotózás kezdőknek

Fotozz kompakttal,avagy fotózás kezdőknek

Ingyenes képszerkesztők,

amiket használok

2014. augusztus 29. - Dave7

Ebben a részben a számomra már bevált és alkalmazott fényképszerkesztő programokról fogok írni.Néha,még ha a fotó tökéletes is lett,némi utómunkára szükség van.Ezekkel a programokkal gyerekjáték a szerkesztés.Kezdjünk is bele.....

 

1.PhotoFiltre Studio X (v.10.8.1)

Ez a Photoshop un. budított változata.De annál könnyebben kezelhető,gyors és ingyenes!Ennek segítségével korrigálhatjuk a fotókon a színt és egyéb hibákat,eltávolíthatjuk vele az un. vörös szem hatást,ami vaku használatakor következik be.Támogatja a rétegek használatát,szűrői segítségével még jobban élethűvé tehetjük képeinket és mindössze csak pár kattintás.Nekem bevált,mint képszerkesztő,mert animációkat(gif.) nem szoktam vele csinálni.(DE lehetne!)Több leírást ezen az oldalon találtok ahol le is tölthetitek ingyenesen.

Letöltés:itt.

 

Teljes verzióra váltás:(ha szükséges!)

Súgó majd PhotoFiltre studio névjegye.

                                                                    vállalat/company:N4M3L35S

                                                                    kulcs/key: 79BE7-B537D-8C4A7-FB57A

Ezzel nekem 100%-ig működött!!

 

 

2.PhotoScape

Legalapabb szerkesztéseket tudó program.Tudunk vele élesíteni,homályosítani,tudunk képre ráírni,fekete-fehér,szépia stb. színeket váltani,alakzatot hozzáadni.Van auto korrekcio,auto háttérfény meg még sok más.Tudunk montázst csinálni,azaz sok képet összeilleszteni.Gif animációt még nem próbáltam,de ha a többi funkció jó akkor az is jó lehet!Ez az alap szerkesztőprogram gépekre és laptopokra.NE hagyd ki a lehetőséget és töltsd le!

Letöltés:itt.

 

 

3.PhotoInstrument(retusáló program)

Portréfotózáshoz nélkülözhetetlen.

 

Ez a program a retusáló programok gyémántja!Nem foglal sok helyet és még gyors is.A legjobb:minden részhez külön bemutató tartozik ,ráadásul magyar nyelven.(a beállításokban lehet nyelvet váltani).Található benne arcbőr retus,amivel el lehet tüntetni a pattanásokat vagy egyéb bőrhibákat és ki lehet vele simítani az arcot a ráncoktól.Lehet vele változtatni a színeket is,világosítani az arcbőrt és a szemszín modosítását is támogatja.Nemcsak retusálásra,hanem fogyásra is jó ez a program:össze lehet vele nyomni az ember testét,arcát hogy ne látszon kövérnek.Mozgatásra és háttérből a zavaró elemek eltüntetésére is alkalmas.És ez a program ingyenes... :)

Letöltés:itt.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fotozzkompaktgeppel.blog.hu/api/trackback/id/tr516648497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása